UPPSTART Lörd 23/9 10-13 ! Hjälpledare och Årselever

STALLVÄRDAR VÄLKOMNA OM NI ANMÄLER SENAST ONSDAG DENNA VECKAN ( FÖR LUNCHENS SKULL)
VI GÅR IGENOM RUTINER OCH HUR VI GÖR SÅ DU SOM ÅE,HJÄLPLEDARE/STALLVÄRD KAN SVARA PÅ ELEVERNAS FRÅGOR ELLER FÖRKLARA VARFÖR!

HJÄLPLEDARE  från 12 år- en kväll varannan vecka. Behjälplig för nybörjare och osäkra elever, skötsel ev sjukhästar, hjälp till stallvärd och instruktör. Som tack för hjälpen får du rida första fredagen varje månad på lektion 18,00-19,30.

ÅRSELEVER – från 14-15 år – OBS INGEN MAXÅLDER- vuxna välkomna!
vill du utvecklas som ledare i allmänhet och kanske också till ridledare är detta rätt för dig. Du hjälper ordinarie ridlärare  oss en bestämd timme i veckan med en grupp och du får utbildning, så mycket ridning du vill på lediga platser/hästar, får hjälpa oss med unghästarna, har alltid plats på lektion första fredagen varje månad fredag 18,00-19,30

För båda gäller ansökan via e-post till orks@orks.nu